2003

گوشت پخته شده در دمای بالا چه به صورت کبابی آماده شده و چه در ماهی‌تابه با دمای بالا طبخ شود خطر مرگ کسانی‌که از سرطان سینه جان سالم به در برده‌اند را افزایش می‌دهد.

به گزارش نوشهر آنلاین، تازه‌ترین مطالعات محققان در انجمن سرطان آمریکا نشان داده، افرادی که به سرطان سینه مبتلا بودند، مراحل درمانی را پشت سر گذاشته‌‎اند و از این بیماری جان سالم به در برده‌اند با مصرف گوشت کبابی و گریل شده، خطر مرگ خود را تا یک چهارم افزایش می‌دهند. 

تحقیقات دانشمندان کارولینای شمالی که در مجله مؤسسه ملی سرطان نیز منتشر شده نشان می‌دهد، گوشت پخته شده در دمای بالا چه به صورت کبابی آماده شود و چه در ماهی‌تابه با دمای بالا طبخ شود خطر ابتلا به بعضی از سرطان‌ها را افزایش می‌دهد که سرطان سینه یکی از آنها به شمار می‌آید؛ این درحالیست که مصرف این نوع گوشت خطر مرگ بازماندگان سرطان سینه را نیز تا حد قابل توجهی افزایش می‌دهد. 

سرطان پوست و سرطان سینه در زنان بیشترین کشته را نسبت به دیگر انواع سرطان دارد که با کمی مطالعه، تحقیق و جست‌و‌جوی آنچه که باید انجام داد و یا نداد می‌توان از آمار رو به رشد مرگ افراد مبتلا به سرطان سینه جلوگیری کرد. 

شواهد نشان داده، حتی افرادی که جان سالم از سرطان سینه به در می‌برند، با مصرف گوشت کبابی، گریل شده و یا طبخ با حرارت زیاد در ماهی‌تابه جان خود را در خطر می‌اندازند و احتمال مرگ خود را افزایش می‌دهند. 

مؤسسه ملی سرطان آمریکا برای دستیابی به نتیجه قطعی در این زمینه 1508 خانم را تحت نظر گرفت و بعد از بررسی تغذیه آنها در طول یک سال گفت: احتمال مرگ کسانی‌که از گوشت کباب استفاده می‌کنند 23% بیشتر است. 

اخبار مرتبط با این خبر

لینک کوتاه خبر:

نظرات مردمی

ارسال نظر

جدیدترین خبرها

آپــارات

یادداشت ویژه

یادداشت/ مهدی مهرزاد

تحلیلی بر شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی

وظیفه ما در اواخر دهه چهارم انقلاب اسلامی بادید تلاش در راستای استقلال کشور، شناخت ارزش‌های انقلاب اسلامی، اطاعت از ولی‌فقیه و اسلام باشد که به عنوان اصلی‌ترین شاخصه انقلاب اسلامی مطرح بوده، هست و خواهد بود.



یادداشت/

پند برجام، حکمتِ هزینه‌هایش

امام علی(ع) در حکمت 196 پند گرانسگی به ما می‌دهد که در قبال هزینه‌هایی که در مسیر انباشت تجربی و عبرت‌آموزی می‌دهیم از پند آن بهره گیریم و ...



هیئت های نوشهر

بازی های بومی و محلی نوشهر