دولتهای انگلیس، فرانسه و آلمان، با توجه به مستندات فراوان از نقش «تلگرام» در عملیاتهای داعش به دنبال اقداماتی برای محدود کردن فعالیت آزادانه تروریستها در این پیامرسان هستند.
بخش مهمی از زیرساخت اینترنت کشورمان وابسته به تجهیزات شرکت نه چندان خوشنام سیسکو آمریکاست که وجود حفره امنیتی در روترها و سوییچهای آن دستمایه حمله گسترده سایبری اخیر شد.
رئیس پژوهشکده شمال انستیتو پاستور ایران با بیان اینکه برای تولید آمپول روگام داوطلبانی با گروه خونی منفی نیاز است، گفت: امیدواریم با مشارکت بالای مردم آمل، داروی ایرانی با پلاسمای ایرانی و مطمئن تولید کنیم.
وزیر ارتباطات تاکید کرد پیامرسانها زیرساخت اقتصادی کشور ما هستند و نباید اطلاعات در این زمینه جای دیگری برود؛ در حوزه امنیت ملی حتماً باید نظام پیامرسانها داخلی شود.
ایران با تکیه بر همت متخصصان و برنامههای توسعهای توانست ۱۳ سال زودتر از افق طرحریزیشده در جایگاه نخست زیستفناوری منطقه قرار گیرد و به رتبه ۱۴ جهانی برسد.
شایعهای با این مضمون در حال پخش است: «اخبار ۲۰:۳۰ اعلام کرد ساعت ۱۲ شب، طوفان مغناطیسی در پیش است. موبایل همراه خود را در دست خود نگه ندارید؛ در این ساعت امکان مرگ وجود دارد.» این شایعه دروغ است. آن را باور نکنید
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد: در راستای اجرای مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات درباره مقررات حاکم بر ارایه خدمات عمدهفروشی بیتاستریم، با هماهنگی رگولاتوری، شرکت مخابرات ایران زیرساختهای لازم را ایجاد کرده و برای عقد قرارداد با شرکت های FCP و Servco آمادگی دارد.
اهمیت فضای مجازی و رسانهها به حدی زیاد است که در کشور پلیس فتا برای حفظ و حراست از امنیت این فضا تشکیل شد، اما آیا این نهاد بهتنهایی میتواند تمام آسیبهای اجتماعی را کنترل کند؟
پژوهشگر دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی با همکاری دانشگاه فرانسه موفق به ساخت الکترودهایی برای اندازهگیری میزان تجمع پروتئینها در غلظتهای پایین شدند و به گفته آنها این یافته میتواند در پیشگیری و تشخیص بیماریهای پارکینسون و آلزایمر موثر باشد.
گزارش مجمع جهانی اقتصاد از بهبود ۲۳ پلهای ایران در شاخص «نوآوری» و رسیدن به رتبه ۶۹ در میان کشورهای جهان خبر میدهد. در این رده بندی جایگاه کشور در مولفه «جلوگیری از فرار مغزها» ارتقا یافت.